Training

Waarom trainen bij Motive to Move?

Trainen bij Motive to Move impliceert een programma waarbij de focus ligt op het opbouwen van kracht, power, snelheid, wendbaarheid of uithoudingsvermogen, specifiek gericht op dat wat jouw sport of werk van je vraagt. Je creeert hiermee een betere overall perfomance tijdens je sport of werk en reduceert het risico op blessures.

Je wordt elke dag of elke training uitgedaagd om op het hoogste niveau te acteren, alleen fysiek klaar zijn voor deze strijd is niet genoeg. De net zo belangrijke mentale component samen met rust en voeding zitten bij onze programma’s inbegrepen. Bij ons train je het geheel.

Quote Jon & Andre

Hoe train je?

Efficiënt, dus geen minuut te veel! Specifiek, je traint zoals je speelt! Intensief en doelmatig, niet lullen maar poetsen, we hebben immers samen doelen te halen! Je wordt altijd individueel begeleid door een vakman of vrouw. Het trainen met meer dan een persoon kan op aanvraag. Alle coaches waar mee we werken hebben ruime ervaring in de sport en hebben minimaal HBO denk en handelingsniveau. Trainingen zijn vaak kort en intensief afhankelijk van het doel. Wij werken met tijdsgebonden trainingsprogramma’s waarin we gezamenlijke doelen nastreven. Lichaam, geest, voeding en rust zijn hierin onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Trainingen bij Motive to Move zijn beschikbaar voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Vul onderstaand formulier of bel op 06-28800810

Naam: *
Telefoon: *
-
E-mail: *
Sport: *
Trainingsdoel: *