Motive to Move

Organisatie:
Motive to Move is in 2011 opgericht als onderdeel van TOPsport Krimpen BV. Motive to Move is een trainings- meet- en opleidingsinstituut.
Het opleidingsinstituut, de zogenaamde ‘Performance Academy’, geeft een unieke combinatie van trainingstools en kennis waarmee je direct op specifieke wijze iemand efficiënt kan gaan trainen.

Ons trainings- en meet instituut ,welke een aparte tak van ons bedrijf is, richt zich op sporters die wetenschappelijk evident en ondersteund met getallen hun performance naar een hoger plan willen tillen.
Ook gebruiken wij onze metingen om zelf wetenschappelijke evidentie op te bouwen en deze kennis terug te laten stromen in de sport en topsport.

Missie:
De beste specialisten, faciliteiten, meetsystemen en innovatieve trainingsmethoden inzetten om zo efficiënt en verantwoord mogelijk het allerbeste uit sporters en trainers te halen.

Systemen en faciliteiten:
Motive to Move heeft beschikking tot state of the art trainingsfaciliteiten en test-en meetsystemen (smartspeed, darthfish). Belangrijker nog: Er is een team van professionals die je, met behulp van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen, helpen op je hoogste niveau te presteren.

Dit is wat wij doen:

  • Verbetering van prestaties. (sportcarrière ondersteunen)
  • Verminderen blessurerisico.
  • Trainen van trainers. (Haal het uiterste uit sporters) (zorg dat sporters ook op andere plekken het uiterste uit zichzelf kunnen halen)

Coaches:

Willem van Rij:
sportfysiotherapeut, kracht en hersteltrainer, docent fysiotherapie Hogeschool Rotterdam, docent master sportfysiotherapie Rotterdam.

Oscar Reijmerink:
fysiotherapeut, strenght&conditioning trainer, docent fysiotherapie Hogeschool Rotterdam

 

Vaste gast coaches:

  • Vincent Hoogstad: fysiotherapeut, docent fysiotherapie Hogeschool Rotterdam, docent anatomie Erasmus MC