Inspanningstest Marathon

De Marathon willen lopen maar geen idee hoe de training aan te pakken?

Motive to Move neemt een uitgebreide inspanningstest bij u af. Niet op een fiets maar gewoon tijdens het hardlopen. Uit deze test rolt een uitgebreid loopschema met het aantal hartslagen waarop u dient te trainen, de zogenaamde hartslagzone. Hiervoor is geen zuurstofopname nodig en ook geen lactaat meting, dus niet rennen met een masker, en ook geen bloedprikken. Onze nieuwste en unieke apparatuur meet terwijl u gewoon aan het lopen bent. Geen natte vingerwerk meer van internet of neuzen in hardloop magazines, gewoon precies doen wat u nodig heeft om een marathon te kunnen lopen.

In onze test zitten onze ademhalingstips en trainingsdagboek inbegrepen. Samen geven wij u de meest ontspannen en efficiënte voorbereiding op een marathon ooit. De test kost nu slechts € 100.

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om eens per maand een evaluatie moment te plannen waarbij we kijken of u nog op schema loopt en passen dit indien nodig aan. We brengen ook eventuele belemmeringen in kaart en maken een plan hoe dit aan te pakken. Per consult betaalt € 30.

Interesse hierin? Vul onderstaand formulier in en we bellen u voor meer informatie.

Naam: *
Telefoon: *
-
E-mail: *